Сьогодні в області прогнозують вітряну погоду

Сьогодні в області прогнозують вітряну погоду

На 09:00 – вітряно, температура 4º тепла, вітер західний, пориви 10 м/с, відносна вологість повітря 65%, атмосферний тиск 739 мм. рт. ст. Про це повідомляють у Черкаському гідрометцентрі.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       У зв’язку із про­ходженням південного циклону «BENEDIKT», жителі Черкащини вчора вдень відчули «злети та падіння». Атмосферний тиск за даними метеостанцій «впав» на 27 одиниць до 729 мм.рт.ст. при нормі 756 мм.рт.ст.

 

Наш організм важко адаптується до таких перепадів, і тому відчуває млявість, сонливість, депресії. Для порівняння зазначимо, що 1 мм рт. ст. дорівнює приблизно 10 метрам висоти. Наразі атмосферний тиск зростає.

 

Сьогодні погоду нашого регіону формує тилова холодна частина циклону. За синоптичною класикою, спостерігається пронизливий рвучкий вітер.

За прогнозом, хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер західний, 7−12 м/с, пориви 15−20 м/с. Температура по області 1..6º, у Черкасах 2..4º.

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x