Колективу Черкаської обласної лікарні представили нового керівника

Колективу Черкаської обласної лікарні представили нового керівника

Голова ОДА Олександр Скічко представив колективу нового директора Черкаської обласної лікарні – Віталія Шила. Дотепер фахівець працював завідувачем урологічного відділення. Про це повідомили в пресслужбі ОДА.

Віталій Шило – заслужений лікар України, кандидат медичних наук, головний позаштатний уролог Управління охорони здоров’я Черкаської ОДА. Очільник Черкащини подякував за роботу попередньому керівнику закладу Олександрові Дуднику.

Окрім цього, голова Черкаської ОДА презентував концепт розвитку обласної лікарні. Цьогоріч в медичному закладі здійснили низку змін, як-от: оновили відділення екстреної медичної допомоги і запустили центр телемедицини. Також у лікарні розробили проєкти на реконструкцію п’ятиповерхового корпусу і триповерхового приміщення, де розташований оперблок і кілька відділень.

– Розвиток лікарні має бути безперервним. Можуть змінюватися підходи чи шляхи досягнення, але цілі повинні лишатися незмінними – цей заклад має стати одним із кращих в Україні, – зазначив Олександр Скічко.

Тож протягом 2022-2023 років у Черкаській обласній лікарні планують реконструювати решту корпусів, відкрити обласне інфекційне відділення та облаштувати гуртожиток для пацієнтів і лікарів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x