Проекти студентів УДПУ посіли призові місця на міському конкурсі бізнес-планів

Проекти студентів УДПУ посіли призові місця на міському конкурсі бізнес-планів

Бізнес-проекти студентів Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти УДПУ були високо оцінені компетентним журі під час міського етапу конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед студентів. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі УДПУ.

1 місце виборов студент І курсу магістратури спеціальності «Менеджмент» Денис Ляш, який захищав тему: «Вирощування озимого часнику» (науковий керівник – викладач кафедри маркетингу та управління бізнесом Наталія Побережець).
3 місце престижного конкурсу завоювала студентка IІ курсу напряму підготовки «Туризм» Олександра Голик, яка під керівництвом завідувача кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Інни Поворознюк розробила проект «Квест-кімната«EXIT».

Приємно, що члени журі конкурсу – директор готельного комплексу «Фортеця» Микола Поліщук та директор розважально-спортивного комплексу «Амарант» Юрій Дробілко одразу запропонували підтримку нашим студентам у втіленні в життя їх ідей.
Загалом, цьогоріч на міський конкурс свої бізнес-плани подали 15 студентів Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти за двома напрямами: «Виробництво, сфера послуг і торгівля» та «Соціальний проект».Всі студенти-розробники достойно представили свої проекти, давали переконливі відповіді на численні запитання членів конкурсної комісії, які, зокрема, відзначили, що всі студентські бізнесові ідеї є актуальними для міста, для його соціально-економічного розвитку й туристичної привабливості.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x