Понад дві тисячі рішень ухвалили депутати Черкаської міськради за рік

Понад дві тисячі рішень ухвалили депутати Черкаської міськради за рік

Депутати Черкаської міської ради IX скликання за рік провели 28 сесійних засідань які в середньому відвідували 37 обранців. Про це повідомили в пресслужбі ЧМР.

Першого грудня минув рік роботи Черкаської міської ради IX скликання. До її складу обрали 42 депутатів, які увійшли у 7 депутатських фракцій: «За майбутнє», «Голос», «Опозиційна платформа – за життя», «Слуга народу», «Черкащани», «Європейська Солідарність» та «Батьківщина». Також утворили депутатську групу «Міжфракційне об’єднання депутатів-християн».

Депутати працювали в 6 постійних комісіях, зокрема: з питань земельних відносин та архітектури, охорони здоров’я, гуманітарної та соціальної політики, бюджету та економічного розвитку тощо.

ФОТО: пресслужба ЧМР

Загалом обранці ухвалили 2270 рішень: затвердили Стратегію розвитку Черкас до 2032 року, внесли зміни до генерального плану міста, посили мораторій на розміщення МАФів, виділили кошти на боротьбу з COVID-19.

«Хочу подякувати Анатолію Бондаренку за те, що зумів згуртувати потужну команду, яка втілює реальні проєкти для розвитку Черкас. Вдячний депутатам міськради за те, що не стояли осторонь проблем громади й ухвалювали виважені і відповідальні рішення, а також жителям, які вболівають за долю Черкас, – зазначив секретар міської ради Юрій Тренкін.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x