Для Золотоніської лікарні придбали обладнання за кошти благодійників

Для Золотоніської лікарні придбали обладнання за кошти благодійників

Нове обладнання придбали для пологового відділення Золотоніської багатопрофільної лікарні за кошти доброчинців, які придбали квитки на  благодійний захід «ДитяЧеConcert» в Черкасах. Про це повідомили в пресслужбі ОДА.

Захід для дітей відбувся наприкінці серпня. Його організували очільник області Олександр Скічко разом із дружиною Єлизаветою та ГО «Сила дівчат».

Фото: пресслужба ОДА

– Талановиті діти з усієї області виступали разом із відомими виконавцями. За кошти від продажу квитків ми придбали потрібне обладнання для пологового відділення Золотоніської багатопрофільної лікарні. Тепер тут є відкрита реанімаційна система для новонароджених. А також інфузомат, призначений для внутрішньовенного введення препаратів. Це обладнання допоможе рятувати життя маленьких пацієнтів, – зазначив Скічко.

Фото: пресслужба ОДА

Раніше на Черкащині провели «ЧЕ Family Day», що також мав благодійну мету. Зібрані кошти спрямували на придбання необхідного обладнання для неонатального центру Черкаської обласної дитячої лікарні.

Фото: пресслужба ОДА

Окрім цього, на початку року відбувся «Public talk» із гімнасткою Анною Різатдіновою. Гроші, що вдалося зібрати, передали на потреби обласного онкодиспансеру.

– Важливо, щоб люди звикали займатися благодійністю, щоб це було нормою, а не винятком. Ми зі свого боку такими заходами задаємо цей тренд, – додав голова ОДА.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x