Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Якщо хочеться досягти результату цієї доби, потрібно бути стриманими, й рішучими, не беріть на себе забагато. Овнам треба відгородитися від хаосу і не вирішувати все поспіхом. Зосередьтеся на приємних клопотах: облаштуйте домівку чи зробіть косметичний ремонт.

 

 

Телець

Ваш новий старт почнеться не в 2022 році, а вже цієї п’ятниці. Тож не лінуйтеся й не опускайте руки. Активні та амбітні Тельці здатні підкорити всіх і все. Ну і здійснити свій мініплан із захоплення світу. Плануйте важливі справи на початок доби, коли енергія ще перебуватиме на висоті, а потім пливіть за течією і живіть моментом.

 

 

Близнюки

Кар’єрний розвиток – ось, що чекає цього дня Близнюків. Якщо ввімкнути раціо, то вдасться досягнути окреслених цілей, ще й вирішити спонтанні проблеми. Енергії і сил вистачить, не переймайтеся. А от в особистому займіть пасивну позицію та стримуйте емоції, аби не образити кохану людину.

 

 

Рак

Ух! А комусь сьогодні впевненості в собі не позичати! Усередині вас – потужна енергетика, яку краще не стримувати, а скерувати в позитивне русло. Наприклад, на домашній затишок, побут, стосунки з коханою людиною. Сил вистачить на все.

 

 

Лев

Шок ще той, бо чи не вперше за останній час замість активних дій треба сісти і розмірено планувати майбутнє. І це не нудно. Навпаки, самоаналіз буде корисним. Розібравшись у своїх потребах і цінностях, ви зрозумієте, куди рухатись в особистому і кар’єрі.

 

 

Діва

Діви, та ви швидкі просто бомба-ракєта! Поки всі відкладають важливі питання на наступний тиждень, ви почнете вирішувати їх уже зараз. І, хоч результат з’явиться трохи пізніше, зате трансформації будуть ну дуже серйозними. Вангуємо, що вони обов’язково змінять всю вашу долю (звісно, що на краще).

 

 

Терези

Терези, змініть свій зодіакальний настрій. Якщо будете в усьому сумніватися, то і кроку не зробите на шляху до мрії. А третє грудня підготувало для вас яскраві звершення й несподівані приємності. Не відмовляйтеся від неочікуваних пропозицій, вони заведуть, куди треба.

 

 

Скорпіон

Нарешті вам вдасться трохи перепочити від матеріальних проблем. Вони вирішаться без вашої участі. А поки менше думаєте про роботу і гроші, подбайте про особисте життя. Тим, хто шукає кохану людину, усміхнуться і зірки, і доля. Та й загалом, є шанс налагодити взаємини з близькими.

 

 

Стрілець

Стрільці, виявляється, старт п’ятниці стане періодом кардинальних трансформацій. Від побуту, стосунків з коханою людиною і до іміджу. Головне, оберігайте внутрішню гармонію. Не поспішайте, усе встигнете. І навіть підвищення вам світить. Тож менше критикуйте інших і насолоджуйтесь атмосферним груднем.

 

 

Козеріг

Козероги, зірки люблять вас шалено і сьогодні дарують ще більший запас енергії та харизми. Але не просто так. Це все необхідно, аби запустити маховик грандіозних змін і стартувати з масштабними проєктами. У представників знаку з’явиться бажання кардинально змінити життя, тож використайте кожен шанс. Трохи наполегливості і твердості духу, і все буде, як треба!

 

 

Водолій

Зірки знають, що вас надихає найбільше. Тому сьогодні фінанси ще й як потішать! Тому у представників знаку з’являться сили на нові проєкти. Але шалені емоції можуть спровокувати зменшення енергетичного запасу. Приємне і ненапружене спілкування з колегами, родичами і коханою людиною – ваші ліки!

 

 

Риби

Нервова система – не залізна, пам’ятайте про це в п’ятницю. Живіть в кайф і не бешкетуйте з будь-якого приводу. Виконуйте побутові і робочі питання без метушні, відповідально й систематично. Зірки радять більше гуляти на свіжому повітрі та зміцнювати імунітет.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x