У 9 разів понад норму: нетверезий черкащанин збив школярку і втік

У 9 разів понад норму: нетверезий черкащанин збив школярку і втік

ДТП сталася в Звенигородці на вулиці Шевченка 7 грудня. Водій збив 14-річну школярку та зник з місця події. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП у Черкаській області.

Близько 16:00 години дівчина поверталася зі школи, як її збило авто. Вона запам’ятала колір позашляховика і те, що в транспортного засобу була розбита фара.

Про інцидент поліцейським повідомив батько постраждалої. Він викликав фахівців швидкої медичної допомоги, які доправили дівчину до лікарні. На місце події прибули слідчо-оперативна група, працівники ювенальної превенції та інспектори групи швидкого реагування патрульної поліції.

Правоохоронці встановили особу правопорушника. За кермом Toyota Land Cruiser перебував 50-річний житель Звенигородки. Він керував автомобілем у нетверезому стані.

Водій пройшов перевірку на стан сп’яніння. За допомогою приладу Drager поліцейські встановили, що чоловік перевищив допустиму норму (0,2 проміле) у дев’ять разів. Результат становив 1,75 проміле. Авто правопорушника вилучили та доставили на майданчик тимчасового тримання.

На водія правоохоронці склали три протоколи:

– за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції),

– за ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди)

– за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна),

Окрім цього, поліцейські винесли постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x