Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

У четвер на Овнів чекають вдалі покупки, які принесуть їм задоволення. Можете придбати одяг, техніку, елементи декору в оселю та подарунки близьким. Сьогодні не відмовляйтеся від зустрічей зі знайомими чи друзями. Ймовірно, у вас буде нагода познайомитися з цікавими людьми, які допоможуть в багатьох питаннях.

 

 

Телець

Сьогодні астрологи радять Тельцям уважніше ставитися до стану здоров’я. Останнім часом ви занадто багато працюєте і мало відпочиваєте, від цього ваш фізичний та емоційний стан на межі. Можете увесь день провести за переглядом улюбленого серіалу чи фільму. Такий відпочинок піде лише на користь.

 

 

Близнюки

Цього четверга Близнюкам вдасться повернутись у звичний ритм, але це не означає, що потрібно стрімголов хапатись за всі справи світу. Раціонально розподіліть свій час так, аби встигнути і попрацювати, і відпочити. Останній пункт справді важливий.

 

 

Рак

У четвер Всесвіт здійснить усі заповітні бажання Раків. Окрім цього, сьогодні представники знаку можуть впевнено формувати плани, сходити на грандіозний шопінг та насолодитися спілкуванням з близькими й друзями. Розслабтеся й дозвольте зіркам творити магію у вашому житті.

 

 

Лев

Кому-кому, а Левам фортуна привітно усміхнеться! Гороскоп на 9 грудня прогнозує представникам знаку лише позитивні події. Успіхи на роботі, фінансове благополуччя, взаємини з рідними – усе це чекає на вас цього четверга. Але будьте обачними: не вплутуйтеся в сумнівні авантюри.

 

 

Діва

Зірки радять Дівам не перейматися, адже для цього просто немає причин. Четвер видасться доволі гармонійним. Ви будете сповнені енергії, станете як ніколи, комунікабельними і чарівними. Із таким настроєм представники знаку зможуть досягти всіх окреслених цілей і висот.

 

 

Терези

Терези на хвилі успіху та вдачі рухаються прямісінько до своїх цілей. Звісно ж, можливі незначні неприємності, але вони доволі швидко зникатимуть. Тому зосередьтеся на тому, чого ви прагнете, та не відступайте, усе вдасться. А от вечір краще провести у колі близьких.

 

 

Скорпіон

Скорпіонам у цей період грудня вдасться нарешті вийти за межі кордонів. Дуже позитивний та успішний день у всіх значеннях. Можливе підвищення, покращення стосунків та відкриття нових обріїв. Тому боріться з лінощами, адже вони заважають рухатись вперед.

 

 

Стрілець

Стрільцям варто згадати про поступливість і турботу. Дуже хороша доба для налагодження взаємин. Тому виокреміть трохи вільного часу, щоб провести його з рідними та поділитись з ними теплом. Також зірки нагадують, що вже пора готувати презенти для свят.

 

 

Козеріг

Козерогам початок дня дозволить забути про негаразди. І не лише тому, що представники знаку впораються зі значною кількістю важливих справ. Нарешті настає світла смуга у вашому житті, що дозволить побачити світ у всіх барвах. Тому дозвольте собі трохи більше позитиву та радості.

 

 

Водолій

Цього четверга Водолії згадуватимуть правила карми, тож настав час більше віддавати хорошого. Також не зайвим буде уникати людей, після яких ви почуваєтеся знесиленими й сумними. Ваш потенціал настільки високий, що жодна критика не має змушувати в цьому сумніватись.

 

 

Риби

Нехай цей ранок буде активним. Працюйте, беріться за прибирання або спілкуйтеся з друзями – все це допоможе налаштуватися на потрібний лад. Якщо ви наполегливо йшли до мети, то наприкінці тижня отримаєте приємну звістку щодо результату. У цей період також пожвавиться особисте життя.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x