Черкаські лісівники сплатили до бюджетів понад 400 млн грн податків і зборів

Черкаські лісівники сплатили до бюджетів понад 400 млн грн податків і зборів

В обласному управлінні лісового та мисливського господарства під керівництвом начальника Олександра Дзюбенка відбулося засідання розширеної колегії за участю головних спеціалістів та директорів державних лісогосподарських підприємств.

 

Про підсумки господарсько-фінансової діяльності держлісгоспів за 9 місяців 2021 року доповіла начальник відділу бухгалтерського обліку, економіки та фінансів Ірина Тимченко. Чистий дохід  від реалізації продукції зріс на 60% в порівнянні з відповідним періодом минулого року і становить 851 млн грн. Держлісгоспи Черкащини є найбільш прибутковими в Україні. Отримано 83,9 млн грн чистого прибутку – I місце по галузі. Найбільше чистого прибутку отримали Кам`янський, Смілянський та Черкаський держлісгоспи.

Показник рентабельності держлісгоспів Черкащини становить 9,9% – також I місце по галузі (загалом по Держлісагентству середній показник рентабельності підприємств становить 3,2%). Найвища рентабельність діяльності у Лисянського, Кам`янського, Смілянського та Чигиринського держлісгоспів.

Реалізація продукції на 1 штатного працівника (продуктивність праці) становить 607,4 тис. грн, що на 241% більше аналогічного періоду минулого року.

На ведення лісового господарства витрачено 364,7 млн грн, що на 130 млн грн більше, ніж за відповідний період минулого року.

До бюджетів усіх рівнів та Пенсійного фонду за 10 місяців ц.р. сплачено 402,4 млн грн  податків та зборів (на 49% більше у порівнянні з відповідним періодом минулого року).

 

За інформацією Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x