На Черкащині визначили спортсмена листопада

На Черкащині визначили спортсмена листопада

Фехтувальниця Олена Прокуда стала кращою спортсменкою листопада 2021 року на Черкащині. Про це повідомили в пресслужбі відділення НОК України в Черкаській області.

За результатами виступів на змаганнях у листопаді на звання кращого спортсмена претендували двоє кандидатів: велоспортсмен Віталій Новаковський та фехтувальниця Олена Прокуда.

– Представники експертної комісії відділення НОК України в Черкаській області проаналізували результати та визначили переможця. Так, кращою спортсменкою листопада стала Олена Прокуда, – йдеться в повідомленні.

Майстер спорту України міжнародного класу Олена Прокуда взяла участь у Кубку Європи з фехтування на шаблях в місті Орлеан (Франція). Серед 330 учасників з різних країн спортсменка посіла четверте місце. Її результат становить 350 очок.

Переможницю та її тренерку Людмилу Шкалікову олімпійський осередок Черкащини відзначить грамотою та грошовою премією.

Довідково: майстер спорту України Віталій Новаковський в листопаді посів призові місця в двох змаганнях. Так, на чемпіонаті України з велосипедного спорту (крос) в індивідуальній гонці на час (усі вікові категорії) у Кропивницькому спортсмен здобув друге місце в індивідуальній груповій гонці та третє місце в естафеті.

На Кубку України з велосипедного спорту (крос) в індивідуальній гонці в Миколаєві Віталій посів третє місце в індивідуальній гонці на час. Його результат – 325 очок. Тренує спортсмена Віталій Степаненко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x