Відділ внутрішньої безпеки фіскальної служби провів цього року 49 службових розслідувань

Відділ внутрішньої безпеки фіскальної служби провів цього року 49 службових розслідувань

Як поінформував начальник відділу внутрішньої безпеки головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Капура, в результаті проведених у 1 кварталі ц.р. 49 службових розслідувань і перевірок керівництву державних податкових інспекцій області внесено 8 подань для вжиття заходів реагування відносно підлеглих працівників. 8 працівників притягнуто до дисциплінарної відповідальності. 7 працівникам фіскальної служби області винесені офіційні застереження про недопущення вчинення протиправних дій. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

За три місяці відділом проведено 344 профілактичних заходи з упередження вчинення посадовими особами ДФС області та митниці корупційних правопорушень.

До органів прокуратури у січні – березні направлено 10 матеріалів для надання правових висновків діям податкових та митних працівників.
За результатами розгляду матеріалів перевірок відділу внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Черкаській області відкрито 1 кримінальне провадження відносно співробітників ДФС у Черкаській області щодо вчинення ними кримінальних проступків, триває досудове слідство.
Відносно 2 працівників ДФС складено протоколи про вчинення корупційних правопорушень, які направлено до суду для прийняття відповідних рішень та 1 працівника притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу.

За три місяці минулого року було проведено 59 службових розслідувань та перевірок, керівництву ДФС районного рівня внесено 30 подань для вжиття заходів реагування відносно підпорядкованих працівників та 28 працівників притягнуто до дисциплінарної відповідальності. До органів прокуратури торік за січень – березень було направлено 8 матеріалів, за якими відкрито 1 кримінальне провадження.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x