Черкаські ротарійці стали «Помічниками святого Миколая»

Черкаські ротарійці стали «Помічниками святого Миколая»

До Дня святого Миколая Ротарі-клуби з усієї України організували автопробіг у східні області. До нього долучилися й представники двох клубів Черкаси: Ротарі-клуб «Черкаси» та «Черкаси центр». «Помічники святого Миколая» зібрали велику кількість подарунків, солодощів, книг, аби порадувати дорослих та дітей. Її учасники прагнуть подарувати жителям областей, де зараз неспокійно, позитив, хороший настрій та підтримати морально.

 

− Ми хочемо сказати, що вони не самі, їх підтримує вся Україна. Я як дитяча письменниця відчуваю, як дітки чекають на диво. У тих умовах, в яких вони живуть, нелегко вірити в чудеса, адже чи не щодня стикаються із дорослими проблемами. Ми хочемо подарувати їм радість і позитив, подарунки, які ми готували з любов’ю, − зазначила дитяча письменниця Анна Григорович.

 

 

До цієї акції долучилися ротарійці не лише з України, а й із інших країн. Подарунки везтимуть усім: дітям, дорослим та воїнам.

− Така акція відбувається впродовж восьми років, а сьогодні набула загальноукраїнського масштабу. Оскільки задіяні всі ротарі-клуби України. І я вдячний кожному, хто долучився до неї, − зазначив Володимир Бондаренко, губернатор Дисктрикту 2232. − Ротарійці Швейцарії, Німеччини та Канади також передали подарунки для цієї акції. Веземо понад 1 500 наборів солодощів, клуби зібрали багато книг, канцтоварів, іграшок для різного віку.

Ротарієць із Швейцарії Дірк Люстіг уже не вперше бере участь у такій акції.

− Нам важливо підтримати дітей, які живуть на сході України. Ротарі – найбільша благодійна організація у світі, понад 1 мільйон 300 тисяч осіб сюди входить. Ми – одна велика сім’я, тож повинні підтримувати одне одного, − прокоментував голова миротворчого комітету Дірк Люстіг.

 

 

А автопробігу візьмуть участь 15 автомобілів, які у переддень святого Миколая розвезуть подарунки у п’ять точок прикордонної смуги.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x