Чоловіка, який писав нардепу підозрілі послання, затримали

Чоловіка, який писав нардепу підозрілі послання, затримали

За фактом заяви народного депутата черкаська поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Учора до працівників Черкаського відділу поліції звернулися працівники приймальні народного депутатів, які повідомили, що невідома особа залишила пакунок, в якому була листівка, зміст якої народний депутат розцінює як погрози.

Слідчо-оперативними заходами було встановлено особу, яка залишила вказаний пакунок – ним виявився 46-річний черкащанин. У розмові зі слідчим чоловік розповів, що дійсно сьогодні приходив у приймальню до народного депутата, де залишив свій пакунок з паперами.

В цих паперах, як він стверджує, висловлює свої міркування та поради народному депутату в його політичній діяльності. До жодних політичних сил чоловік не належить. Зараз із ним працюють слідчі.

Так, учора на своїй сторінці на «Фейсбук», а згодом і з трибуни Верховної Ради, про погрози заявив депутат Владислав Голуб:
Чоловіка, який писав нардепу підозрілі послання, затримали«Щойно, в мою приймальню в місті Черкаси, за адресою бул.Шевченка 307, каб.201, був доставлений пакет, де зокрема містяться погрози щодо моєї діяльност, а також погрози щодо мого життя та здоров\’я. Такі дії я пов\’язую зі своєю діяльністю щодо розслідування корупційних злочинів, яке очолюється керівництвом Черкаської ОДА!» – заявив нардеп.

Такий привід не міг лишитись поза увагою і користувачів соціальних мереж, котрі активно почали висміювати самого нардепа та відповідну ситуацію – повідомляє «Канос»:

«Цей чоловік і до нас приходив неодноразово з газетними вирізками. А зараз іноді присилає мені серії зашифрованих СМСок космічного характеру. А Голуб повівся на цього бідолаху мабуть тому, що у БПП не залишилось більше електорату, крім такої категорії», – написав користувач з ніком Сергій Яковенко.

«Різниця між пустим і повним горщиком у тому, що повний не дзвенить!!! Коли до нас приходить Константин (ред.: ім\’я чоловіка, котрому, вочевидь, і належать пакунки) і відволікає від роботи чи тривожить наші душі, ми не триндимо про це з трибуни парламенту. Ось і все….», – із сарказмом зауважив журналіст Назар Вівчарик.

Колега Вівчарика Олена Щепак була більш дипломатичною: «Злякатись, звісно, може кожен. І ситуація справді стрьомна. Але слід було б спочатку розібратись, а потім трубити у соцмережах і ЗМІ про погрози. А так ситуація вийшла комічною».

«Я оце думаю, коли нардеп дізнається, що реальної загрози не було, він знов вступить у БПП?», – задався риторичним запитанням Максим Степанов.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x