Двоє черкащан викрали чоловіка і вимагали в нього півтора мільйона гривень

Двоє черкащан викрали чоловіка і вимагали в нього півтора мільйона гривень

У потерпілого зловмисники вимагали грошові кошти, застосовуючи до нього фізичну силу та погрози. Підозрюваних затримано. За фактом вчинення кримінального правопорушення відкрито ряд кримінальних проваджень. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Черкаського відділення поліції звернувся 36-річний житель Черкаського району, який повідомив, що його викрали. Чоловік розповів, що вночі в його гаражі на нього напали невідомі, побили його, силоміць посадили до автомобіля і відвезли в місто Черкаси, де утримували в квартирі багатоповерхівки. Зловмисники, погрожуючи застосувати фізичну силу, вимагали у потерпілого гроші в сумі 1,5 мільйона гривень, які, на їхню думку, він викрав з підприємства, де працював. Через деякий час потерпілому вдалося втекти та звернутися до поліції.

Працівники поліції встановили підозрюваних осіб, які причетні до викрадення. Ними виявилися двоє чоловіків 37 та 43 років, один з яких керівник товариства, інший – його підлеглий. Спецпризначенці затримали зловмисників за місцем проживання одного з них. У підозрюваних вилучено 4 одиниці зареєстрованої вогнепальної зброї та битку.

Зловмисникам оголосили про підозру в скоєнні кримінальних правопорушень за ознаками частини 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), частини 4 статті 296 (Хуліганство) та частини 1 статті 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x