Студенти кафедри дизайну ЧДТУ навчалися виготовляти новорічні іграшки

Студенти кафедри дизайну ЧДТУ навчалися виготовляти новорічні іграшки

Днями на кафедрі дизайну (сектор Графічний дизайн) Черкаського державного технологічного університету відбувся майстер-клас із виготовлення новорічної іграшки і вивчення можливостей техніки витинанки.  

 

Усі з нетерпінням очікують Новий рік, головною прикрасою якого є новорічна ялинка. Для того, щоб прикрасити зелену красуню яскраво і оригінально, за планом наукового гуртка здобувачів вищої освіти «Графічні техніки і комп’ютерна графіка», на кафедрі дизайну (сектор Графічний дизайн) ЧДТУ відбувся майстер-клас із виготовлення новорічної іграшки і вивчення можливостей техніки витинанки.

 

Про техніку витинанки розповіла керівниця гуртка, професорка кафедри дизайну ЧДТУ Олена Храмова-Баранова. Старша викладачка кафедри дизайну ЧДТУ Ірина Саєнко провела майстер-клас і розказала основні технологічні засоби, композиційне вирішення, зображення зооморфних і рослинних символів у живописній техніці витинанки, а також виготовлення новорічної іграшки з різних матеріалів. У проведенні майстер-класу Ірині Саєнко допомагали викладачки кафедри дизайну ЧДТУ Вікторія Шкребтій і Яна Вискварка. 

 

Студенти та інші учасники події з задоволенням виконували вправи для тренування в техніці витинанки і виготовляли новорічні прикраси. Майстер-клас відбувся весело і в атмосфері творчості.

 

За інформацією пресслужби ЧДТУ

Реклама

1 1 голос
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x