Представники психологічного факультету ЧНУ відвідали геріатричний пансіонат

Представники психологічного факультету ЧНУ відвідали геріатричний пансіонат

«Спасибі за те, що привертаєте увагу студентів до проблем людей похилого віку», − саме так подякував Олекса Михно, директор КЗ «Черкаський геріатричний пансіонат ЧОР».

 

Делегація психологічного факультету у складі: декана Лариси Туз, заступника декана з виховної роботи, доцента Олени Куліш, завідувача кафедри психології, доцента Юлії Чистовської та студентського активу відвідала підопічних КЗ «Черкаського геріатричного пансіонату ЧОР».

Пансіонат тісно співпрацює із психологічним факультетом та є стейкхолдером. У межах благодійного марафону «Подаруй маленьке диво» психологічним факультетом було зібрано солодощі, чай, каву, новорічні прикраси та гроші у сумі 3 тисячі гривень. Подарунки були передані підопічним для організації та проведення новорічних святкувань.

Під час зустрічі викладачі, студенти та випускники психологічного факультету зустрілися із мешканцями пансіонату, привітали їх із прийдешніми святами.

Також відбулося спілкувалися з керівником, який розповів про мету діяльності пансіонату, основні його напрямки. Так, основним завданням функціонування пансіонату є соціально медична та психологічна реабілітація. Фахівці установи допомагають відновити підопічним навички самообслуговування та активного життя після гострого інсульту та оперативного лікування опорно-рухового апарату.

Пансіонат розрахований на 160 осіб, де проживають ветерани війни та вдови загиблих на повному державному утриманні. Функціонує три відділення: геріатричне, психоневрологічне та центр відновлювального лікування після інсультних хворих.

Також відкрито університет третього віку «Барви життя» для мешканців закладу. Завдяки чому слухачі університету мають змогу отримувати нові знання та з користю проводити своє дозвілля.

Спілкування з підопічними геріатричного пансіонату нагадало про те, як мало потрібно, щоб подарувати диво тим, хто цього потребує. Такі справи об’єднують та роблять новорічні свята особливими.

За інформацією пресслужби ЧНУ

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x