У ЧНУ визначили кращого спортсмена березня

У ЧНУ визначили кращого спортсмена березня

Нова традиція Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького набирає обертів − вже вдруге визначено кращого студента-спортсмена місяця.
За рішенням спортивного клубу «Богдан», дирекції навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту і здоров`я та студентської ради інституту у березні титул кращого спортсмена здобув майстер спорту України з дзюдо та самбо Андрій Болобан. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ЧНУ.

У березні спортсмен виграв Кубок України з самбо. Його включено до складу збірної команди України для участі в чемпіонаті Європи, що пройде в травні. Також Андрій Болобан виграв змагання з дзюдо за програмою ХV Універсіади Черкаської області серед вищих навчальних закладів типу: університети, інститути у 2017 році у важкій і абсолютній ваговій категорії. У кінці квітня він буде захищати честь університету на Всеукраїнській літній універсіаді-2017.

− Приємно бути кращим, адже будь-які перемоги мотивують до нових звершень, − говорить Андрій. − Коли спортсмена відзначають в рідному навчальному закладі, тоді і друзі, і викладачі дізнаються про це та розуміють, що поїздки на змагання − це не забаганки та розваги, а серйозна та нелегка праця.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x