Поліцейські-кінологи розповіли черкаським школярам про свою роботу

Поліцейські-кінологи розповіли черкаським школярам про свою роботу

Поліцейські відвідали Черкаську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №32. Під час зустрічі учні ознайомилися із роботою кінолога та службової собаки. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП у Черкаській області.

Загалом у кінологічному центрі Черкаської поліції нині на утриманні – 24 собаки.

Протягом заходу заступник начальника кінологічного центру Євгеній Коваленко голосом і жестом подавав команди загального курсу дресирування, а підопічний ротвейлер Титан їх виконував.

– Собаки – це найвідданіші створіння, вони не залишають в біді, їх неможливо підкупити, і вони довіряють лише своєму господарю. Хоробрі напарники, не зважаючи на стан здоров’я та навколишні умови, завжди заступають на патрулювання разом. А ще, беруть участь в проведенні відпрацювань, оглядів та обшуків, – зазначив Коваленко.

Також правоохоронець порушив питання щодо протидії негативним явищам, зокрема: недопущенню вживання наркотичних засобів і психотропних речовин, роз’яснив їхній вплив на організм людини.

Довідково: ротвейлер Титан спеціалізується на виявленні наркотичних засобів та психотропних речовин. Разом із поліцейськими він був задіяний в складі слідчо-оперативних груп під час проведення оглядів місць подій, а також під час профілактичних відпрацювань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x