Правоохоронці затримали черкащанина, якого розшукували 11 років

Правоохоронці затримали черкащанина, якого розшукували 11 років

Поліцейські затримали чоловіка, який у складі озброєного угрупування вчиняв напади на помешкання черкащан та грабував їх. Про це повідомили в пресслужбі Черкаської обласної прокуратури.

Протягом 2007 року учасники організованої групи діяли в межах Уманського та Жашківського районів. Вони здійснювали напади вночі, аби дезорієнтувати постраждалих.

Такі дії шести правопорушників кваліфікували за  ч. 4 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний із проникненням у житло, вчинений організованою групою), ч. 3 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане із проникненням у житло, вчинене організованою групою) ст. 257 КК України (бандитизм).

Кримінальну справу скерували до суду в 2007 році. За цей період кількох чоловіків засудили до позбавлення волі на різний термін.

Учасник злочинної групи, якого затримали нещодавно, під час судового розгляду справи переховувався від органів слідства і перебував у державному та міжнародному розшуку. Нині він перебуває під вартою без альтернативи внесення застави.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x