На Черкащині завершився марафон доброти

На Черкащині завершився марафон доброти

Марафон доброти фінішував на Черкащині. До Дня Святого Миколая в області подарунками привітали категорійних діток. Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОДА.

Завершили подарунковий тиждень в обласній філармонії святом для дітей загиблих бійців АТО/ООС Черкащини. Для них влаштували новорічно-різдвяний вертеп.

– Період новорічних свят – це час магічної атмосфери, усмішок та очікування подарунків, – зазначив голова ОДА Олександр Скічко. – У ці святкові дні діти особливо вірять в дива, і ми, дорослі, можемо їх влаштувати. У переддень Святого Миколая ми ініціювали тиждень доброти, аби привітати дітей різних категорій: з інвалідністю, дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, дітей загиблих бійців АТО/ООС. Для нас найкраща подяка – їхні усмішки.

Як зауважила керівниця Черкаської філії ВГО «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» Олена Ложешнікова, такі заходи дуже важливі для дітей бійців, які загинули за Україну. Таким чином вони відчувають повагу та вдячність суспільства своїм захисникам.

– Ми опікуємося всіма дітьми наших бійців, аби вони постійно відчували нашу підтримку, – відзначила Олена Ложешнікова. – Буде добре, якщо сьогоднішня акція стане чудовою традицією.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x