Черкащан запрошують на суботник

Черкащан запрошують на суботник

Прибирання – це не лише корисно, а й весело, переконані у комунальному підприємстві. Саме тому 8 квітня запрошують містян долучитися до суботника в парку «Перемога». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби КП «Дирекція парків».

Охочим попрацювати на природі забезпечать розминку, музичний супровід, розваги для малечі та ще й кашею нагодують. Подібні заходи у місцях відпочинку – не новинка. Час від часу наводити там лад виявляють бажання навчальні заклади, громадські організації, підприємства міста.
Черкащан запрошують на суботник
– Цього разу ініціатива проведення суботника належить нам, – розповідає директор КП «Дирекція парків» Володимир Стойко. – Ми подбали про інвентар та подарунки для учасників прибирання. Єдине, що потрібно від останніх – власні рукавички і, звісно, бадьорий настрій.

Тож у «Дирекції парків» запрошують до співпраці приватні структури, держустанови, профтехучилища, школи, яким цікава ідея суботників. Роботи у парках ніколи не бракує: фарбування лав, огорожі, збирання сміття, висадження дерев та кущів…

Наразі на балансі КП перебуває 26 об’єктів загальною площею понад 196 га. Порядок там забезпечують технічні працівники, яким важко одночасно охопити роботами усі паркові зони.

8 квітня прибирати у парку планують із 11-ї до 14-ї години.

У програмі заходу:

– збір учасників, танцювальна розминка, розміщення по території;
– музичний супровід;
– спортивно-розважальні естафети;
– ігри та розваги для дітей;
– подарунки та призи;
– пригощання кашею, чаєм, солодощами;
– виступи вокальних колективів.

Разом із тим, містян запрошують і в парк «Сосновий бір». Там, серед іншого, саджатимуть молоді дерева. Збір охочих долучитися до акції відбудеться об 11.00 біля дитячого майданчика.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x