Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

Початок тижня буде динамічним, позитивним і несподіваним. Зірки радять трохи зменшити швидкість, а всі завдання виконувати помірковано і спокійно. За все й одразу хапатися не слід – втратите внутрішню гармонію і багато нервових клітин. Зверніть увагу на фінансові активи – вони вимагають поповнення, тож від запропонованих додаткових заробітків краще не відмовлятися.

 

 

Телець

Понеділок можете назвати періодом стабільності та сталого розвитку. Ви знаєте куди прямуєте й навіщо. Виявіть цілеспрямованість і наполегливість, тоді зможете вирішити низку важливих питань. Тельцям потрібно якісно відпочивати, але й не розслаблятися. Адже лінощі можуть завадити досягти мету. Також у цей час не слід розпочинати нові проєкти, а варто завершити поточні справи.

 

 

Близнюки

Сьогодні можуть трапитися ситуації, що докорінно змінять ваші погляди й перевернуть життя догори дригом. Зорі попереджають: учіться керувати своїми емоціями, інакше буде складно пережити те, що приготувала доля. Сплануйте дії відповідно до поставлених завдань. Важливо – правильно розпоряджатися своїм часом і наявними ресурсами.

 

 

Рак

Ракам нарешті вдасться отримати порцію натхнення, перезавантажитись та набратись вдосталь енергії для того, щоб рухатися вперед. Настав час відпустити все, що тягне вас на дно і зупиняє. Звільніть простір для нового у своєму житті. У першій половині доби виконайте кілька складних завдань, а ввечері присвятіть годинку-дві цілком і повністю собі.

 

 

Лев

Сьогодні зорі захищатимуть Левів від будь-яких негативних впливів. Цей період подарує заряд бадьорості та наснаги, яку слід використати для покращення професійних навичок або ж кардинальних змін, про які ви давно мрієте. Маєте перемогти свій страх і робити сміливі кроки до мети, тим паче з такою підтримкою!

 

 

Діва

Діви, зараз можна потішити себе кулінарними шедеврами. Це в жодному разі не вплине на фігуру. Похід в ресторан або сімейний обід покращить настрій представників знаку та допоможе впоратися із занепокоєнням. Більше уваги приділяйте близьким. Не соромтеся виявляти любов і повагу до людей, які постійно перебувають поруч з вами.

 

 

Терези

Настав вдалий період для налагодження особистого життя і ділових відносин. Сміливо беріться за реалізацію давно запланованих проєктів і соціальних ініціатив. Особливо пощастить тим, чия професія стосується міжособистісних комунікацій – будь-які контакти з партнерами, колегами і клієнтами обіцяють принести чималу користь не лише в майбутньому, а й навіть під час знайомства.

 

 

Скорпіон

У вас буде досить сил і натхнення на нові звершення й проєкти, проте будь-які починання варто декілька разів обміркувати. Очистіть свій простір – у ньому багато негативно налаштованих людей, які приховуються за масками дружелюбності. Водночас, можливі загострення у взаєминах із керівництвом, тому опановуйте свої амбіції. Спрямуйте надлишок енергії в позитивне русло – заняття спортом або ж відвідини цікавих заходів.

 

 

Стрілець

Для всіх представників знаку понеділок запам’ятається нечуваними перспективами й приємними подарунками долі. Потрібно лише вчасно реагувати на можливості, що самі стукатимуть у двері. Будьте пильні й не допускайте надто близько до серця чужинців – вони крастимуть вашу енергію. А її краще спрямувати на власний розвиток і глобальні зміни в житті.

 

 

Козеріг

Демонструйте свої творчі здібності без остраху й сорому. Зараз вдалий час для нового становлення. Відкривайте світ і себе світові – для цього зірки дають усі можливості й шанси. Проте, зауважте важливу річ – усе потрібно робити поволі, без режиму «турбо», інакше до кінця дня використаєте всі ресурси. Добу також потрібно присвятити налагодженню ділових відносин.

 

 

Водолій

Найщасливіший період у вашому житті таки настав! Можете братися за найбожевільніші ідеї та задуми, сміливо наважуватися на кардинальні зміни. Визначіть лише завдання, яким надасте перевагу, аби завчасно не вичерпати енергетичний потенціал. Близькі тонко відчуватимуть ваші настрої, а тому всіляко долучатимуться до ініціатив.

 

 

Риби

Зірки забезпечать Рибам потужний енергетичний заряд та сильний і корисний копняк, аби вони нарешті почали щось робити і вершити власну долю. Успіх чекатиме як у професійній діяльності, так і в особистих питаннях. Варто пам’ятати, що життя – це рух, тому припиніть сидіти на одному місці. Відвідуйте різноманітні заходи, спілкуйтеся з потенційними партнерами і довіряйте інтуїції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x