В Умані минув тиждень французької весни

В Умані минув тиждень французької весни

З 1 по 20 березня за підтримки міського голови Олександра Цебрія у місті Умань пройшли заходи з відзначення тижня французької весни, які спрямовані на популяризацію французької культури, мистецтва та побуту. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманського міськвиконкому.

Добрим стартом французькій весні в місті стало проведення предметної олімпіади з французької мови в Уманській міській гімназії. Також був організований вечір французької музики, де всі присутні могли ознайомитись з музичним мистецтвом вишуканої Франції.

Підтримав акцію Уманський державний педагогічний університет ім. Павла Тичини, який якомога ширше ознайомив студентів з історією, культурою, традиціями та сьогоденням Франції.

В Уманській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №11 ім. Миколи Бажана пройшло свято «Подорож французькими казками», яке підготували вихователі груп продовженого дня учнів 1-3 класів.

В бібліотеках міста пройшли книжкові виставки.

Гарно підтримала франкофонію Уманська дитяча школа мистецтв № 1 в якій пройшов концерт «ФРАНЦУЗСЬКА ВЕСНА», для учнів, викладачів та батьків.

В національному дендропарку «Софіївка» викладачі та студенти провели французькою мовою екскурсію для всіх охочих.

Всі заходи сприяли розвитку творчих здібностей, виконавської майстерності студентів, учнів та дошкільнят, дали можливість поринути до світу французьких традицій та культури.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x