Новорічний декор: прикрашаємо оселю до свята

Новорічний декор: прикрашаємо оселю до свята

Скоро Новий рік, який пройде під заступництвом Тигра. При виборі урочистого декору враховуйте, що Тигру подобаються спокійні, холодні відтінки, а от яскравих тонів має бути мінімум. Головний тренд у декорі оселі у 2022 році − це персоналізація. Саме індивідуальний, унікальний дизайн стане наймоднішим на святкуванні Нового року. Для того, щоб бути у тренді, потрібно вміти створювати унікальний і неповторний дизайн. У ньому відобразіть свої смаки та фантазії, а також залишіть частинку себе. Щоб персоналізувати декор кімнати максимально, можна зробити деякі елементи власноруч. Це додасть особливого шарму і точно вразить усіх гостей на святкуванні. До того ж, ідея зробити декоративні елементи самостійно точно сподобається дітям. Не втрачайте можливість створити стильний новорічний інтер’єр і провести час із малечею.

 

Якщо ви хочете, щоб ваше житло сяяло і мало дуже красивий вигляд, зверніть увагу на актуальні кольори наступного року. Рекомендується не зловживати з яскравими червоними відтінками.

 

 

Трендовими в святковому декорі квартири будуть:

  • білий;

  • сірий і металевий;

  • блакитний;

  • пастельний.

Ви також можете звернути увагу на зелені, коричневі, золотисті тони, які чудово розбавлять інтер’єр.

Перед тим, як почати декорувати житло, варто подумати, що й де буде розміщено. Так вам буде зрозуміло, що потрібно купити для декору. Можливо, це свічки, ялинки, сніговики, мішура й інші новорічні іграшки. До речі, ви можете зробити їх самі.

Розділіть квартиру на зони. Це допоможе підібрати різні варіанти прикрас. Оформлення можна розбити на кілька етапів.

 

 

Додати святкові нотки в декор інтер’єру можна за допомогою лише однієї деталі: різдвяного вінка з прикрасами. Він одразу асоціюється з новорічними святами і піднімає настрій. Розмістити такий вінок можна на дверях: ззовні або всередині, чи повісити на видному місці в кімнаті. Зробити такий вінок можна власними руками: на круглу основу з товстої проволоки потрібно намотати гілки ялини або сосни. Щоб полегшити процес, натуральні складові можна замінити на штучні. Прикрасити готовий вінок можна ліхтариками, ялинковими іграшками та іншими деталями.

 

 

Декоруйте вікна і стелю за допомогою гірлянд, сніжинок, об’ємних прикрас, зображень Діда Мороза і сніговика, ялинок і штучного снігу. Можна поставити на підвіконня підсвічники або ж розкласти гірлянди.

Задекоруйте меблі за допомогою святкової мішури, бантів, символів Нового року 2022. Підберіть місце для ялинки і виберіть, яку поставите, – штучну, живу або оригінальну. Також можна створити камін своїми руками, розвісивши на нього шкарпетки для різдвяних сюрпризів. Тренд на прикрашення квартири шкарпетками та чобітками прийшов до нас із Заходу. Там, за традиціями, ховають невеличкі подарунки на Різдво та Новий рік. Такі шкарпетки мають дуже святковий вигляд і додають гарного настрою. Ці деталі інтер’єру можна як придбати в магазині, так і зшити власноруч. Знадобиться лише клаптики червоного та білого фетру і годинка вільного часу. Розвісити такі шкарпетки можна в будь-якому місці, але краще помістити їх на центральне місце в квартирі та заховати в них невеличкі презенти для дітей та близьких. Це стане гарним і неочікуваним сюрпризом. Доповнити декор можна справжніми (або штучними) ялинковими гілочками, свічками та гірляндами.

 

 

Додайте деталі. Це можуть бути кошики з мандаринами і солодощами, свічки, символи Тигра, композиції з гілок ялини.

Пропонуємо додати до новорічного дизайну ще одну цікаву деталь − напис «З Новим роком». Букви на гірляндах можуть бути різних кольорів: червоного, зеленого, синього, золотистого. Придбати такі гірлянди можна на передноворічних ярмарках або зробити самостійно. Для цього з щільного картону треба вирізати літери, за бажанням задекорувати їх і нанизати на стрічку або товсту нитку. Розмістити такий напис можна по центру кімнати, біля головної ялинки.

 

 

Ми звикли розміщувати гірлянди лише на ялинці, щоб вона яскраво мерехтіла вночі. Але не потрібно обмежуватися лише стандартним варіантами. За допомогою ліхтариків можна прикрасити периметр кімнати, окремі елементи (наприклад, ліжко, телевізор, камін, шафи).

Не бійтеся проявляти оригінальність і прикрашайте квартиру так, як вам цього хочеться. Але використовуйте актуальні модні кольори.

 

 

Так як 2022-й – це рік Тигра, підбирайте декор квартири по його смаку. Хоча він любить практичність, але елементи і вкраплення золота, срібла будуть актуальними. А ще блиск сподобається Тигру й це принесе удачу у ваш дім.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x