В Україні визначили вартість пробного ЗНО

В Україні визначили вартість пробного ЗНО

Регіональні центри оцінювання якості освіти визначили вартість проведення пробного ЗНО. Вона різниться за регіонами й коливається в межах від 213 грн до 309 грн. Про це йдеться на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Різниця пов’язана з особливостями організації пробного ЗНО, зокрема з вартістю друку й доставки матеріалів у тому чи тому регіоні, прогнозованою кількістю тестувань тощо.

Для проходження пробного ЗНО у м. Києві, Київській, Черкаській та Чернігівській областях необхідно зареєструватися через веб-сайт Київського регіонального центру оцінювання якості освіти (www.kyivtest.org.ua). Вартість для цих регіонів одного пробного ЗНО складає 309 грн.

Нагадаємо, реєстрація для участі в пробному ЗНО триватиме упродовж 5–22 січня 2022 року. Охочі зможуть зареєструватися для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови, української мови і літератури відбудеться 19 березня, з історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов – 26 березня. У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

Результати тестування будуть оприлюднені на інформаційних сторінках учасників:

25 березня  з української мови, української мови і літератури;

1 квітня – з інших предметів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x