Награбували на понад два мільйони: учасникам банди оголосили підозру

Награбували на понад два мільйони: учасникам банди оголосили підозру

Чотирьом учасникам озброєного угрупування оголосили підозру у вчиненні розбійних нападів та крадіжок на Черкащині. Збитки становлять понад 2 млн грн. Про це повідомили в пресслужбі Черкаської обласної прокуратури.

На початку 2021 року підозрювані, які перебували в складі організованої групи, придбали вогнепальну зброю та набої для вчинення злочинів.

Протягом квітня-липня правопорушники вчинили низку розбійних нападів і крадіжок майна на території Черкаської та Вінницької областей. За цей період вони завдали постраждалим збитки на суму понад 2 млн грн.

Підозрювані одягали вбрання темного кольору, рукавички, захисні окуляри та балаклави, аби їх не моли розпізнати. Під час злочинів вони використовували знаряддя для зламу запірних механізмів (замків, засувів), пошкодження сіток і решіток.

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури членам озброєної групи повідомили про підозру за фактом вчинення розбійних нападів та крадіжок (ч. 5 ст. 185, ч. 4 ст. 187, ст. 257 КК України). Нині їм обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x