Представники фракції ЄС облради закликали припинити переслідування Порошенка (ВІДЕО)

Представники фракції ЄС облради закликали припинити переслідування Порошенка (ВІДЕО)

Сьогодні під час засідання сесії Черкаської обласної ради депутат від «Європейської Солідарності» Віталій Коваль зачитав заяву фракції щодо політичного переслідування опозиції та Петра Порошенка.

 

«Замість того, щоб зміцнювати оборону країни, Зеленський посилює переслідування опозиційної партії, команда якої дійсно була у владі, коли було звільнено дві третини окупованих територій, підписано Угоду про асоціацію з Євросоюзом, вперше держава отримала енергетичну незалежність від Росії,

створено міжнародну коаліцію на підтримку України і забезпечив санкції проти Росії.

Очевидно, що вручення так званої підозри – комплекс власної президентської меншовартості Зеленського та типовий напад політичної параної.

Не Порошенко, а Зеленський знімав кіно в Москві і фоткався на Красній площаді, коли зелені чоловічки захоплювали Крим.

Не Порошенко, а Зеленський у квітні чотирнадцятого давав корпоратив сепарам у Горлівці.

Не Порошенко, а Зеленський чотири рази ухилявся від повістки.

Не Порошенко, а Зеленський грав на роялі, поки армія звільняла дві третини Донбасу.

Не Порошенко, а Зеленський злив Путіну спецоперацію із затримання військових злочинців із групи Вагнера.

Не Порошенко, а Зеленський завозить вугілля з ОРДЛО.

Суцільні провали – результат діяльності некомпетентного корумпованого Зє. Феєричні, але невиконані обіцянки, шалене зростання цін на товари першої необхідності, криза в енергетиці, майже сто тисяч українців, померлих від коронавірусу, в той час як левову частку антиковідного фонду витратили на «Велике крадівництво».

Зеленський відчайдушно шукає будь-які шоу-бізнесові трюки для порятунку залишків своєї колишньої популярності, використовуючи переслідування опозиції та її лідера як спосіб відволікти увагу від своїх провалів і пропонуючи людям чергове шоу «підозр та арештів»

Ми, депутати фракції «Європейська Солідарність» Черкаської обласної ради звертаємось до Генеральної прокуратури України з вимогою припинити політично вмотивоване переслідування лідера опозиції, п’ятого Президента України Петра Порошенка.

Звертаємось до українців із закликом ігнорувати красиві відосики, меншовартісні серіали і брехливі обіцянки зеленої влади, натомість дати справедливу, відповідну їй оцінку», − йдеться у зверненні.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x