Медичний центр «ДокторПРО» змінює адресу та відкриває нові відділення

Медичний центр «ДокторПРО» змінює адресу та відкриває нові відділення

Шановні черкасці та гості міста, радо повідомляємо вам, що з 11.04.2017 року медичний центр «ДокторПРО» розширює свою діяльність та зможе надавати нові послуги жителям міста і області за новою адресою – вулиця Чехова,43 (зупинка «Університет» біля ТРЦ «ДЕПОт»).
На протязі шести років ми старанно працювали над покращенням стану здоров’я наших пацієнтів у відділеннях проктології та дерматології. За цей період допомогу отримали понад 10 000 пацієнтів і це тільки в черкаській області. Ми прислухались до порад, зауважень і вдячностей, для цього і була створена служба контролю якості. Кожен наш пацієнт має можливість звернутися зі своїм коментарієм щодо надання послуг, і ми обов\’язково розглянемо ваші питання з керівником.

За період роботи центру ми отримали дуже багато дзвінків, завдяки яким стало зрозуміло, що люди не можуть знайти де вирішити певну проблему, скажімо, в урології, чи отримати послугу ендоскопічного відділення, пройти певні види діагностики, тощо.
Отож, проаналізувавши всі можливості, було прийнято рішення про розширення «ДокторПРО» та надання нових послуг у місті Черкаси.
Особливістю розширеного медичного центру є надання послуг з лікування інтимних чоловічих проблем у відділенні урології. Це лікування натуральними препаратами проблем потенції та раннього сім’явиверження, лікування простатиту та покращення якості життя при аденомі простати. Паралельно в «ДокторПРО» можна також пройти УЗД та діагностику що вимірює циркуляцію крові та чутливість статевого члену.
У відділенні гінекології лікар вищої категорії буде надавати послуги з лікування широкого спектру гінекологічних захворювань та радіохвильового- безболісного лікування ерозії шийки матки. Буде проводити підбір сучасних методів контрацепції та проводити медикаментозне переривання вагітності на ранніх термінах (до 6 тижнів).

У відділені гастроентерології, фахівець здійснюватиме лікування захворювань шлунково-кишкового тракту, також можливо буде здійснити УЗД внутрішніх органів та пройти ендоскопічне обстеження. Ендоскопічне обстеження буде проводити досвідченийендоскопіст.
Крім цього, в «ДокторПРО» можливо буде отримати консультацію ендокринолога, послуги фототерапії та здати аналізи.
За більш детальної інформацією можна звертатись вже зараз за номером 068-458-0000 цілодобово! Запис на прийом до лікарів центру вже проводиться!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x