Новий рік не без ялинки: альтернативні варіанти

Новий рік не без ялинки: альтернативні варіанти

Без ялинки не минає жоден Новий рік. Та не кожен хоче ставити живе дерево або ж замовляти штучне. І тут на допомогу приходять альтернативні варіанти, які є досить популярними нині.

 

Варіантів штучних ялинок неймовірно багато. Тепер це вже тренд, який із кожним роком стає все більш популярним. Вони можуть бути як різної форми, так і виконані з різних предметів та матеріалів.

Ми підготували для вас найцікавіші та найоригінальніші варіанти новорічного деревця, які можна самотужки зробити вдома.

 

 

Популярними є деревця з гілок чи з конструкції з дощечок, які між собою в’яжуться за допомогою нитки, стрічки чи дроту. Така ялинка дуже практична, адже не займає зайвого простору вдома.

 


Форму деревця можна також викласти на стіні з різних предметів у форматі 2D. Це можуть бути кругленькі зрізи поліна, різні дрібнички, фото з рамками, посуд, гірлянди з іграшками, і взагалі будь-що, що кріпиться до стіни.
Ялинку з предметів у форматі 3D можна зробити з подушок, краваток та багато чого іншого.

 

Деревце на палеті чи дерев’яній стіні – той же варіант, що й на стіні, тільки не потрібно робити зайвих дірок.

 

 

Для книголюбів популярною є книжкова ялинка. Викласти її можна як вежею, поступово розкладаючи розкриті чи закриті книжки у потрібній формі.

 

 

Ялинка у невагомості по-особливому неймовірна. Для неї потрібно зробити з дроту круг, густо заповнений «сіткою». До сітки за допомогою волосіні прикріпляємо кульки. Їх можна використовувати як різнокольорові, так і одного тону.

 

 

Святкове деревце з драбини чи штативу сподобається фотографам. І тут усе надзвичайно просто – міцно зафіксували ніжки штатива чи драбини і починаємо прикрашати.

 

 

Ялинка з музичного інструменту чи велосипеда. Таке полюбляють хіпстери та музиканти. Взяли предмет, який буде служити вам ялинкою, намотали на нього гірлянд і готово.

 

І увага – один із найлегших способів. Одну стіну перетворюєте у шкільну дошку чорного кольору, на якій ялинку малюєте крейдою. І просто, і стильно. А ще – чимала розвага для дітей.

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x