В якому кольорі зустрічати Новий рік 2022?

В якому кольорі зустрічати Новий рік 2022?

Овен, Лев, Телець

Тотемна тварина 2022 року – Чорний Водяний Тигр. А тому один із вдалих кольорів для вашого новорічного аутфіту стане саме чорний – колір господаря року. Забудьте про яскраве вбрання в смужку в поєднанні з оранжевим. Такий принт роздратує Тигра і спровокує його неприязнь протягом 365 днів.  Аксесуари до одягу краще обирати з металу, жемчугу або ж щось з водяної тематики, що дуже пасує Чорному Водяному Тигру.

Ідеальні тканини: атлас, оксамит, велюр.

 

Стрілець, Діва, Козеріг

Вдалий колір для Стрільців, Дів та Козерогів – зелений. У новорічну ніч відмовтеся від класики, а натомість обирайте більш романтичні наряди. Чорному Водяному Тигру буде до вподоби такий образ. А якщо ви зумієте правильно поєднати відтінки з кольором господаря року – чорним, тотемна тварина щедро обдарує вас удачею!

Ідеальні тканини: люрекс, батист, кашемір.

 

Близнюки, Терези, Водолій

Ще одним доречним кольором для новорічного наряду цього року є сріблястий. Він не лише зробить зовнішній вигляд ефектним, але й допоможе залучити в життя багатство та стабільність на весь рік. Ви ж хочете, аби фортуна супроводжувала завжди й у всьому, так? Святковий образ можна доповнити акуратним клатчем, прикрашеним дорогоцінним камінням.

Ідеальні тканини: бавовна, шерсть, віскоза.

 

Рак, Скорпіон, Риби

Представникам цих знаків Зодіаку радять обрати – синій. Адже цей колір символізує стихію господаря 2022 року. Тому на Новий рік ви можете обрати будь-який відтінок синього, але найкращим варіантом стане оригінальний колір води.  Аксесуари краще добирати в контрастних кольорах, вони повинні бути виготовлені з металу або мати незвичайну форму. Такий образ сподобається Чорному Водяному Тигру і він виконає всі ваші бажання.

Ідеальні тканини: гіпюр, вельвет, габардин.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x