У Білозірській ТГ відкрили екологічну стежку

У Білозірській ТГ відкрили екологічну стежку

На території Білозірської територіальної громади відкрили екологічну стежку, яка створена в 2021 році в межах проєкту «Створення туристичного маршруту «Лісовими стежками навколо Ірдинського болота». Цей проєкт став переможцем конкурсу мікрогрантів «Час діяти». Про це інформують у Черкаській ОДА.

 

Метою створення нового туристичного маршруту є виховання екологічно грамотної культури поведінки, дбайливого ставлення до природи, проведення просвітницької роботи з питань охорони навколишнього середовища.

«Ми намагалися зробити все, що в наших силах, аби відкрити стежку до Нового року, а в наступному році працюватимемо над тим, аби продовжити маршрут до 20 км, до Ірдиня», – прокоментував Білозірський сільський голова Володимир Міцук та запросив присутніх перерізати стрічку й відкрити туристичний шлях для перших відвідувачів.

Учні Білозірського ліцею зібралися, аби пройти шлях у 2854 метри стежиною та познайомитися з місцевою флорою і фауною, послухати цікаві розповіді про прилеглу місцевість. На завершення маршруту всіх пригостили смачною кашею та гарячим чаєм.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x