Гороскоп кохання на 2022 рік від «Нової Доби»

Гороскоп кохання на 2022 рік від «Нової Доби»

Овен

Для Овнів 2022 рік стане періодом змін на любовному фронті. Якщо вам давно здається, що стосунки з партнером зайшли в глухий кут і перестали приносити задоволення, пора з цим закінчувати. Нехай ця точка стане відправною для нових стосунків у новому році. Чудовий план, чи не так?

 

 

Телець

Міцно обійміть кохану людину: партнеру важливо відчувати, що з вашими стосунками все гаразд! Звичайно, за повсякденними турботами, метушнею на роботі та навчанні ми часом забуваємо зайвий раз показати близьким, наскільки вони для нас важливі! Не забувайте, аби щось отримувати, треба віддавати!

 

 

Близнюки

Озирніться! Зірки кажуть, що десь за рогом, зовсім поруч причаїлося кохання. Так-так, те саме велике і чисте, на яке ви так чекали. Тому не проґавте свій шанс! Сміливо фарбуйте вуста яскравою помадою чи одягайте ошатне вбрання, навіть якщо просто йтимете на роботу: а раптом ваша доля – це той симпатичний сусід чи колега із сусіднього відділу?

 

 

Рак

Настав час нарешті поговорити з коханим начистоту: розкажіть, що вас не влаштовує, що хотіли б змінити в стосунках, поділіться  найпотаємнішими бажаннями та мріями. Впевнені, що партнер вас зрозуміє та підтримає. Ви – на одній хвилі, тому разом і гори зрушите, і зірку дістанете. Щодо самотніх Раків… Якщо об’єкт симпатії досі не знає про ваші почуття, то настав сприятливий час зізнатися, і, ймовірно, плани на 2022 рік кардинально зміняться!

 

 

Лев

Левам зірки шепочуть: «Час відпочити!». Сходіть із друзями на вечірку, відірвіться на повну котушку на дискотеці, фліртуйте, усміхайтеся і не плануйте нічого серйозного. Стосунки, що можуть розпочатися, ймовірно, будуть недовгими, тому особливо не розраховуйте на новий роман. Але відмовлятися від знайомств не варто: зараз маєте шанс знайти друга чи подругу на все життя, що теж дуже цінно, правда?

 

 

Діва

2022-ий допоможе зрозуміти Дівам їхні справжні бажання. З’явиться час на саморозвиток і експерименти на любовному фронті. Розбавте особисте життя новими фарбами: спробуйте щось нове, вийдіть із зони комфорту, але не на шкоду собі. Пам’ятайте, що часто ваша щира цікавість до партнера/-ки може докорінно змінити ситуацію. Додайте трохи особливої ​​атмосфери, азарту і спонтанності. І це обов’язково потішить кохану людину.

 

 

Терези

Якщо стосунки перебувають у зваженому стані, і ви не розумієте, що між вами відбувається, саме час розставити всі крапки над «і». Якщо обранець/иця зробить крок назустріч, новий 2022 обіцяє стрімкий розвиток у любовній сфері, якщо ж постарається уникнути відповіді – настав час прощатися. Попереду на вас чекає велике і, що не менш важливо, взаємне почуття!

 

 

Скорпіон

Першу половину січня варто присвяти собі: запишіться на манікюр чи в барбершоп, приміряйте нову сукню або костюм. А за два тижні після цього готуйтеся до приємного сюрпризу – у вашому житті з’явиться людина, яка зацікавить і сподобається в першу хвилину знайомства. Навіть і не думайте чинити опір почуттям, адже вони взаємні!

 

 

Стрілець

2022 рік буде насиченим! Стрільцям доведеться зробити непростий вибір: одразу двоє шанувальників/-иць добиватимуться їхньої уваги. Добре подумайте, перш ніж ухвалити рішення, кожен із них по-своєму хороший. А головне, обидві людини справді налаштовані дуже серйозно. Тож і ви поставтеся до вибору відповідально, цей роман може перерости у велику любовну пригоду завдовжки життя!

 

 

Козеріг

У 2022 році позбудьтеся непотрібних речей, негативних думок та нудних людей, які тягнуть «на дно». Зірки наполегливо радять залишити все, що не приносить задоволення. У результаті ви більше часу присвячуватимете коханій людині, яка потребуватиме вашої уваги й підтримки. Частіше вибирайтеся разом на відпочинок і тоді вас точно чекатиме щось дуже цікаве та романтичне.

 

 

Водолій

Ви нарешті отримаєте те, чого так довго чекали: міцні та надійні стосунки. Будьте сміливішими, не ховайте очей від симпатичного друга – він теж давно на вас заглядається! Дайте йому шанси показати це! А ті Водолії, які вже мають пару, можуть сміливо чекати на раптовий стрімкий розвиток стосунків. Цілком можливо, що незабаром прозвучить ТЕ саме питання, і настав час прорепетирувати позитивну відповідь перед дзеркалом!

 

 

Риби

Пам’ятаєте, як вам казали, що в соцмережах не можна зустріти кохання всього життя? Це не так! У вас і друга/подруги за листуванням є всі шанси стати прекрасною парою, так що настав час вийти в реальність і сходити на справжнє побачення. Натякніть, що букети отримувати приємніше за стікери і запрошення прилетить дуже скоро. А Риби-чоловіки можуть запросити дівчину посмакувати стравами в затишному кафе (схема робоча).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x