В області 110 одиниць дорожньої спецтехніки розчищають дороги

В області 110 одиниць дорожньої спецтехніки розчищають дороги

На ранок 29 грудня проїзд мережею автомобільних доріг державного значення забезпечено, обмежень у русі немає. Про це повідомляють у пресслужбі САД у Черкаській області.

 

Протягом ночі 29 грудня було задіяно 110 одиниць дорожньої спецтехніки та більше ста працівників дорожніх підприємств. Виконувалися роботи з очищення проїзної частини від снігу, а також роботи з оброблення протиожеледними матеріалами доріг державного значення. За добу використано майже 900 тонн протиожеледної суміші.

Наразі продовжуються роботи із очищення від снігу та із обробки покриття автодоріг протиожеледними матеріалами для ліквідації зимової слизькості та недопущення утворення ожеледиці. Уранці на автодорогах працювали 84 одиниці дорожньої спецтехніки. Також дорожні підрядні підприємства Служби автодоріг Черкащини проводять очистку від снігу узбіч, дорожніх знаків, автопавільйонів громадського транспорту та тротуарів.

За інформацією Черкаського обласного центру з гідрометеорології, південний циклон щедро засипав область снігом. Метеостанції зафіксували 7-15 мм опадів, а це 0,5−1,2 декадної норми грудня. На ранок 29 грудня висота снігового покриву на Черкащині становить 4-13 см. Епіцентром снігової негоди стали Умань, Жашків, Звенигородка та Черкаси, де найбільша кількість снігу та висота снігового покриву.

 

 

Служба автомобільних доріг у Черкаській області звертається до водіїв із проханням поступатися дорогою спецтехніці.

Керуючи транспортними засобами за складних погодних умов, будьте особливо уважними та обережними, чітко дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, обирайте безпечну швидкість та дистанцію руху. Уникайте різкого гальмування та ризикованого маневрування.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах Черкащини, звертайтеся телефоном до диспетчера Служби автодоріг області: +380472317819, +380678093117 ЦІЛОДОБОВО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x