У регіоні туристичну галузь розвиватимуть разом із інфраструктурою

У регіоні туристичну галузь розвиватимуть разом із інфраструктурою

Розширення туристичної навігації, створення аудіогідів і нових маршрутів. Ці та інші заходи з розвитку галузі передбачені Програмою розвитку туризму в області до 2025 року. Про втілене та заплановане розповів очільник Черкаської ОДА Олександр Скічко під час звітної пресконференції.

 

Як зауважив обласний керманич, галузь туризму розвивають у комплексі з інфраструктурою.

– Дуже багато говорю про розвиток туризму на Черкащині, адже це моя велика мета, хоч багато хто каже, що це «не на часі», до цього «занадто далеко», – відзначив Олександр Скічко. – Але ми плануємо вже сьогодні та йдемо до цієї мрії. Цього року ухвалили обласну програму розвитку туризму до 2025 року. Також встановили туристичну навігацію по всій області. А це 44 смарт-таблиці про об’єкт чи локацію, 21 пілон із картами. Записали аудіогіди, оновили мобільний додаток, який тепер може працювати й офлайн, створюємо нові туристичні маршрути. Розвиваємо туризм на Черкащині разом із інфраструктурою.

 

підсумкова презентація

 

Очільник області нагадав, що цього літа Черкащина стала #СерцеУкраїни. У День Прапора тут за участі Президента України відкрили арт-об’єкт «Серце України». Він розміщений у географічному центрі держави поблизу Шполи. Звели цей об’єкт коштом меценатів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x