Доцентка ЧДТУ очолила державну атестаційну комісію майбутніх учителів хімії

Доцентка ЧДТУ очолила державну атестаційну комісію майбутніх учителів хімії

Доцентка кафедри лісового господарства та раціонального природокористування Черкаського державного технологічного університету Світлана Ключка очолила екзаменаційну комісію державної атестації студентів денної форми навчання освітнього ступеня «магістр» спеціальності 014 «Середня освіта (Хімія)», що проходила 21 грудня 2021 року на кафедрі хімії та наноматеріалознавства ННІ Природничих наук ЧНУ імені Богдана Хмельницького.

 

Черговий рубіж завершення магістерського рівня майбутніх вчителів хімії ознаменувався захистом випускових робіт, що запам’ятаються цікавими та сучасними підходами, практичною спрямованістю, оригінальністю, наявністю прикладного характеру, що супроводжувались цікавою дискусією та влучними запитаннями учасників екзаменаційної комісії, на які здобувачі вищої освіти давали аргументовані, змістовні відповіді. У представлених роботах висвітлювались актуальні питання впровадження сучасних методів навчання на базі загальноосвітніх закладів, чітко прослідковувались теоретичні та методологічні положення щодо предмету дослідження згідно з обраною проблематикою.

– Підтримання партнерських відносин навчальних підрозділів закладів вищої освіти сприяє розширенню педагогічного досвіду, обміном науково-практичних та методичних здобутків викладачів. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю та партнерство в розвитку наукового потенціалу молоді на засадах розбудови освітньої галузі,  – зазначила доцентка кафедри лісового господарства та раціонального природокористування ЧДТУ Світлана Ключка.

 

За інформацією пресслужби ЧДТУ

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x