Орест Зуб: «Щоб зрозуміти можливості своєї країни, українцям варто відвідати Африку»

Орест Зуб: «Щоб зрозуміти можливості своєї країни, українцям варто відвідати Африку»

Щойно в рамках книжкового фестивалю прес-центр «Нової Доби» відвідав відомий український мандрівник і письменник Орест Зуб. Автор презентував книгу «Формула продуктивності», яка, на його думку, має допомогти українцям організувати власну справу на своїй землі.

– Якщо коротко, то Орест Зуб – це простий чувак зі Львова, який любить подорожувати, писати, він веде блоги, недавно книжку написав, займається комерційною діяльністю онлайн, і він збирається об’їздити всі країни у світі – коротко і з гумором охарактеризував себе автор. – Все починалося з подорожей. Було бажання кудись поїхати, щось побачити і жити яскраво. Стало зрозуміло, що потрібно певним чином будувати фінансовий грунт для цього. Відповідь я знайшов у інтернет-діяльності. Я сам юрист, а зараз почав займатися більше маркетингом.

Свою місію автор, за його словами, вбачає в тому, щоб показувати світ для України і Україну для світу.

– Нещодавно ми з дружиною місяць провели у Східній Африці: Кенія, Уганда, Руанда, Занзібар. Виникла думка, що потрібно наших людей, які кажуть, що в нас усе погано, туди завезти, – поділився враженнями письменник. – Варто поїхати туди, щоб зрозуміти, що в нас є купа можливостей, які лишаються нереалізованими.

За словами письменника, щоб все встигати, йому доводиться багато чим жертвувати, концентруючись лише на своїй справі.

Орест Зуб презентував свою нову книгу «Формула продуктивності». За словами представника видавництва «Мандрівець», яка відвідала захід разом з письменником, нова книга є надзвичайно цінним і успішним проектом. Оскільки вона написана сучасним українцем, який знає на практиці, як діють закони бізнесу і ринку. За словами автора нині вже близько 70 людей скористалися його порадами і відкрили свій бізнес.

Відео тут

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x