Фінансовий гороскоп від «Нової Доби» на 2022 рік

Фінансовий гороскоп від «Нової Доби» на 2022 рік

Овен

За прогнозами астрологів, на Овнів чекають приголомшливі кар’єрні можливості, перспективні бізнес-знайомства та солідна надбавка до зарплатні. Протягом року Чорного Водяного Тигра доходи перевищуватимуть витрати, а представники знаку завжди залишатимуться в плюсі! Найвдаліший місяць 2022 року – жовтень.

 

 

Телець

Гороскоп на 2022 рік для Тельців обіцяє зміни на краще. Підвищення зарплати та додаткові доходи порадують вас вже на початку весни. Тож сміливо плануйте великі покупки і не шкодуйте грошей на свої мрії. Можливо, саме час придбати новий автомобіль? Ви ж так давно цього хочете!

 

 

Близнюки

У рік Тигра очікується фінансова гойдалка – то прибутки, то непередбачувані витрати. Це чудовий час, аби заощадити, накопичити «подушку безпеки» або вкласти гроші в бізнес-проєкти або нерухомість. Зірки говорять Близнюкам: «Іноді корисно не купувати все, що заманеться, а відкласти кошти на одне, але велике бажання».

 

 

Рак

Фінансовий астрологічний прогноз на 2022 рік для Раків говорить, що ваш фінансовий стан протягом року буде стабільним. Може з’явитися нове джерело доходу, а до вересня завершиться низка питань, від яких залежить матеріальний комфорт. Тому влітку сміливо плануйте круту подорож, про яку давно мріяли.

 

 

Лев

Нові відкриття, несподіваний дохід, благополуччя. Протягом 2022 року представники знаку впевнено почуватимуться, адже зірки обіцяють їм хорошу фінансову «подушку безпеки». Леви можуть розважливо витрачати гроші, адже доходів буде більше, ніж витрат. Пропонують побитися об заклад на велику суму? Погоджуйтеся! Намальовується покупка з підозріло привабливими знижками? Не сумнівайтеся, беріть!

 

 

Діва

Головна запорука успіху – не шкодувати грошей для себе. Виділяйте фінанси на догляд за зовнішністю, відпочинок та забаганки. Звісно, протягом року можуть бути як злети, так і падіння. Але ви так довго працювали і добре себе зарекомендували, що можете сподіватися на несподіваний дохід, вигоду та успішний бізнес.

 

 

Терези

Зірки радять Терезам трохи економити та не скуповувати все й одразу, а заощаджувати гроші на великі та довгоочікувані покупки. Попри те, що передбачається постійний грошовий потік – зростуть витрати. Краще обійтися без кредитів, можна нарешті не лише подумати про інвестування, а й зробити це. Давно обираєте, куди вкласти фінанси? Нерухомість – чудовий варіант. Ви ж давно хочете придбати автомобіль та побачити океан. То чого чекаєте?

 

 

Скорпіон

На Скорпіонів чекають: надбавка до зарплатні, регулярна премія, додаткові грошові потоки. Але при цьому й певні обмеження. Гроші слід витрачати раціонально, адже астрологи прогнозують великі витрати на подорожі та переїзди. Фінансовий гороскоп на 2022 рік для Скорпіонів говорить – наприкінці року всі ваші затрати повернуться у вигляді доходів.

 

 

Стрілець

Фінансовий гороскоп на 2022 рік для Стрільців каже, що в представників знаку не буде проблем з грошима. Навпаки – з’явиться шанс для інвестування та десятки фінансових можливостей після вересня. До того ж зірки прогнозують вам непередбачуваний прибуток завдяки родичам.

 

 

Козеріг

У першій половині року ви можете зірвати великий куш – виграти в лотереї або отримати щедрий подарунок від далекого родича. У представників знаку з’явиться багато шансів збільшити заробіток та отримати раптовий грошовий прибуток, джерело доходу буде стабільним. А тому вже дуже скоро зможете придбати довгоочікувану квартиру.

 

 

Водолій

Фінансовий гороскоп на 2022 рік запевняє, що на вас чекає багатонадійний і сприятливий рік щодо достатку. Зовсім скоро зірки забезпечать представникам знаку ще кращу матеріальну стабільність. У вас нарешті вдасться на місяць поїхати у відпустку. І не один раз… Окрім цього, Водоліям обіцяють додаткові шляхи заробітку. Ці доходи інколи перевищуватимуть вашу зарплатню.

 

 

Риби

Вас чекає дуже прибутковий рік, зірки весь час перебуватимуть на боці представників знаку! У фінансовому гороскопі на 2022 рік для Риб ідеться, що головний секрет матеріального благополуччя – авантюри та ризик. Масштабні покупки, інвестування у великі проєкти окупляться на 200 відсотків!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x