В Україні здорожчало оформлення біометричних паспортів

В Україні здорожчало оформлення біометричних паспортів

Вартість оформлення біометричних документів зросла в Україні з першого січня. Про це повідомили в пресслужбі Державної міграційної служби.

Державне підприємство «Поліграфічний комбінат «Україна» через підвищення цін на сировину та матеріали змінив вартість бланків деяких біометричних документів.

– Так, зросте загальна вартість оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон, – ідеться в повідомленні.

Відтепер оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки протягом 20 робочих днів коштуватиме 372 грн (126 за адміністративну послугу і 246 грн за бланк), а за 10 робочих днів – 498 грн (252 за адміністративну послугу і 246 грн за бланк). Перше виготовлення паспорта в такій формі залишиться безкоштовним.

Оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон терміном до 20 робочих днів коштуватиме 733 грн, а у строк до 7 робочих днів або до 3-ох (за наявності підстав) – 1085 грн.

За повідомленням ДМС, громадяни, які оплатили адміністративні послуги та подали заяви для оформлення документів до 31 грудня 2021 року, отримають документи за старою ціною.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x