Футболістки з Черкащини потрапили у збірну команду України

Футболістки з Черкащини потрапили у збірну команду України

Збірна команда України WU-16 розпочала свої виступи в польському місті Лодзь у Міжнародному турнірі серед дівочих команд. У складі української збірної проти команд Польщі, України, Словенії та Норвегії гратимуть представниці збірної ДЮСШ №1 м.Умань: Лілія Моспан, Оксана Білокур, Поліна Янчук, Катерина Кривицька. Про це „Нова Доба” дізналася на сайті „Черкаський спорт”.

Дівоча збірна України WU-16 провела свій перший поєдинок в рамках Турніру розвитку УЄФА. Протистояли нашим дівчатам господарки змагань – команда Польщі. Юні футболістки з Польщі, на правах господаря, заволоділи ініціативою в центрі поля, і методично стали розхитувати захист українок. Особливу небезпеку воротам Анни-Марії Крищишин становили стандарти. Так після серії кутових польки на 8-й хвилині відкрили рахунок у грі. Клаудіа Хома на другому поверсі переграли українських захисників. Другий м’яч господарки збили через п’ять хвилин. Швидка нападниця збірної Польщі Кінга Козак без проблем втекла від захисників, і з близької відстані переграла українського голкіпера. І це вже 0:2. Майже одразу підопічні Сергія Сапронова могли скоротити відставання. Але м’яч після удару Оксани Білокур влучив у стійку.

Необов’язкова помилка в захисті від українських захисників призвела до третього взяття воріт. Дубль оформила Козак. 0:3 – невтішний рахунок після першої половини гри. Після перерви наставник українок зробив ряд замін аби переломити хід поєдинку і вони заграли активніше перехопивши ініціативу уматчі. Проте господарки добре захищались і «сушили» гру. На 77-й хвилині матчу українка все-таки вдалося віднайти ключі від воріт збірної Польщі. Після метушні у воротарськомумайданчику, Дарія Ціхач виявилася найспритнішою і зуміла проштовхнути «круглого».

На жаль, наші дівчата у компенсований арбітром час пропустили четвертий гол. У підсумку 4:1 на користь збірної Польщі. В іншій зустрічі турніру норвежки просто познущались над збірною Словаччини і перемогли їх 11:0.

Наступний свій матч «синьо-жовті» проведуть 9 квітня проти збірної Словаччини. Ця гра пройде також у Белхатуві.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x