Вшанували пам\’ять Великого Кобзаря

Вшанували пам\’ять Великого Кобзаря

Драбівська районна громадська організація \”Асамблея інвалідів Драбівщини\” 5 березня провела літературно-музичне свято \”Жіноча доля очима Тараса Шевченка\”, приурочене 200-річчю від дня народження Великого Кобзаря. Захід був організований для членів організації з метою долучення людей з обмеженими фізичними можливостями до творчої спадщини генія українського народу.

Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Драбівської РДА.

У святі взяли участь голова районної ради Володимир Дзега, начальник управління праці та соціального захисту райдержадміністрації Ніна Симоненко, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Драбівського району Олена Кормаченко, голова Представництва ВСГО \”Конфедерація громадських організацій інвалідів України\” в Черкаській області Сергій Каштан, голова правління Всеукраїнської громадської організації \”Всеукраїнська організація працездатних інвалідів\” (м. Київ) Іван Антоненко.
Звертаючись до учасників святкового заходу, голова районної ради Володимир Дзега відзначив, що Асамблея інвалідів Драбівщини проводить надзвичайно важливу і потрібну роботу, тим самим даючи змогу членам організації можливості спілкування, розкриття своїх творчих можливостей і найголовніше – дає кожному впевненість і віру в себе, у свою індивідуальність.

Приємним сюрпризом для усіх членів громадської організації став подарунок від голови Правління ВГО \”Всеукраїнська організація працездатних інвалідів\” – комп\’ютер, який дасть змогу забезпечити належну організацію роботи Асамблеї.

У програмі свята прозвучали авторські вірші поетеси Поліни Внучко, музичні номери у виконанні заслуженого працівника культури України Михайла Коваля та вокального ансамблю народної музики \”Мальви\” районного Центру культури і дозвілля. Також було організовано виставку робіт декоративно-прикладного мистецтва членів громадської організації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x