У ЧНУ – майже 600 магістрів цьогоріч

У ЧНУ – майже 600 магістрів цьогоріч

Випуск магістрів відбувся в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького. Дипломи про здобуття вищої освіти отримали 590 магістрів. 115 із них — із відзнакою. Про це інформує пресслужба університету.

Найбільше таких дипломів вручено випускникам ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва, ННІ економіки і права та психологічного факультету.

— Вища освіта — це не просто диплом. В університеті навчають не лише професії, тут ще закладають основи особистості. Ми соціалізуємося, здобуваємо навички спілкування з людьми, і це, безперечно, потрібно, щоб потім реалізувати себе, — зауважила Анжеліка Конотопова, магістрантка спеціальності «Початкова освіта та психологія».

Ректор ЧНУ ім. Б. Хмельницького Олександр Черевко зазначив, що це історична подія як для випускників університету, так і для ЗВО. Адже завершується сотий рік у житті ЧНУ.

–У цей ювілейний рік ми випускаємо 590 магістрів за 45 спеціальностями. Відсьогодні наші випускники підуть у широкий світ, де кожен шукатиме свою долю і власний шлях. Але переконаний, що базові знання, отримані в університеті, будуть гарним фундаментом та орієнтиром, – додав ректор.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x