Що переглянути в різдвяну ніч?

Що переглянути в різдвяну ніч?

Зимові вечори часто перетворюються на перегляд кінофільмів з друзями та близькими. Для вас ми підготували добірку різдвяних фільмів, які подарують настрій та атмосферу свята.

«Пережити Різдво» (“Surviving Christmas”, 2004) — незвичайна різдвяна комедія. Молодий мільйонер Дрю Летам приїжджає в будинок свого дитинства і просить сім’ю, яка проживає в ньому, за круглу суму грошей «прикинутися» його ріднею. Добро, тепло і любов близьких людей — основні прикраси на «новорічній ялинці». Звичайно, якщо поруч не сидить незнайомець з примхами.

«Різдвяна історія» (“Joulutarina”, 2007) —у Лапландії хлопчик Ніколас у результаті аварії втратив родину. Добрі селяни вирішили виховувати хлопчика по черзі. З тих пір раз на рік, на Різдво, Ніколас переїжджав у новий будинок

«Чотири Різдва» (“Four Christmases”, 2008) — романтична комедія про закохану пару — Бреда і Кейт, які намагаються зустріти Різдво разом зі своїми батьками. Та справа ускладнюється тим, що і його, і її батьки в розлученні, тому їм потрібно за один день встигнути в чотири різні місця.

«Нескінченне Різдво» (“Christmas Do-Over”, 2006) — це добра різдвяна комедія, з цікавим сюжетом, яку приємно буде подивитися всією сім’єю. Молодий композитор, який складає пісеньки, за збігом обставин змушений відзначати Різдвяні свята разом зі своєю колишньою сім’єю — дружиною, її батьками та сином-підлітком. І яким було здивування, коли Кевін зрозуміє, що проживає святковий день знову і знову.

«Сім’я напрокат» (“Borrowed Hearts”, 1997) — у переддень Різдва Кетлін і її семирічна дочка Зої, які мріють про власний будинок, випадково знайомляться з Семом, у якого «горить» угода з мексиканським бізнесменом, і все тому, що той не довіряє холостякам. А Сем, як на зло — справжній холостяк. Він пропонує Кетлін і її донечці за гарну винагороду прикинутися його сім’єю.

«Різдвяне Диво Джонатана Тумі» (“The Christmas Miracle of Jonathan Toomey”, 2007) — сімейний новорічний фільм. Десятирічний хлопчик, що втратив на війні батька, через необхідність продати будинок переїжджає з матір’ю до села. Незадовго до цього туди ж переїжджає мовчазний майстер різьби по дереву, який втратив дружину і немовля. Ближче до Різдва доля зводить їх, щоб вони знову знайшли в собі сили жити і розвиватися.

«Листи до М.» (“Listy do M.”, 2011) — польська різдвяна комедія. Головний герой фільму Миколай, який працює ді-джеєм на радіо під час Різдва. Усі минулорічні різдвяні свята він проводив на самоті, незважаючи на те, що в нього є син. Він завжди мріяв, щоб батько знайшов собі дівчину, аби створити щасливу родину. Та одного дня Миколай зустрічає вродливу дівчину на ім’я Доріс.

 

«Сам удома»(1993) – традиційна комедія про маленького хлопчика, який у Різдвяну ніч залишається вдома наодинці. Історія про Кевіна, що захищає свій будинок від грабіжників, давно набула статусу культової. У фільмі порушено питання єдності сім’ї, зокрема, питання взаємин, порозуміння та довіри між близькими людьми.

«Усе, що я хочу на Різдво» (“All I Want for Christmas”, 1991) — брат з сестрою в переддень Різдва намагаються примирити розлучених батьків. Хеллі попросила про це Санта Клауса, а значить — її бажання обов’язково має здійснитися. Адже в Різдво всі мрії неодмінно збуваються.

«12 різдвяних побачень» (2011р.) Кейт Стентон напередодні Різдва розійшлась з коханим Джеком. У розпачі Кейт погоджується на побачення наосліп з незнайомим Майлзом, але в останню хвилину передумує, втративши шанс на нові відносини з милим хлопцем. Однак, Кейт отримує від долі другий шанс і на цей раз побачення з симпатичним Майлзом відбудеться цілих дванадцять разів.

«Щасливого Різдва»: дівчина Кейт працює в лондонському магазині різдвяних товарів та розважає відвідувачів у костюмі ельфа. Головна героїня фільму вже давно не вірить у різдвяні дива, адже з раннього віку будні перетворились на рутину. Вона крадькома спостерігає за щасливими людьми. Але у звичайне життя Кейт несподівано вривається чарівний хлопець. Чи вплинуть минулі помилки та розставання на подальші стосунки – вирішувати лише їй.

«Різдвяні хроніки»: сімейна комедія розповідає про пригоди підлітка Тедді Пірса та його молодшої сестри Кейт. Батьки завжди влаштовували дітям на Різдво справжнє свято з безліччю подарунків та завжди робили відеозапис на пам’ять. Тедді виріс і перестав вірити в Санту Клауса, проте його сестра Кейт продовжує активно готуватися до зустрічі з Сантою напередодні кожного Різдва. Озброївшись відеокамерою Кейт і Тедді чергували всю ніч, щоб відзняти появу Санти. Ця різдвяна ніч подарувала їм неймовірні пригоди: їм треба було допомогти Санті вибратися з небезпечної халепи

«Диво на 34-й вулиці» (1994) – напередодні Різдва Санту запрошують попрацювати у великому нью-йоркському супермаркеті самим собою. Проте, власники сусідніх магазинів робляв все щоб позбутись від старого. Цікаво чим закінчиться вся новорічна задумка?

«Чарівне Різдво» (1985, режисер Філліп Борсос) – зворушлива історія, що гармонійно поєднує віру в Різдво, ангелів та дива з правдивим і драматичним життєвим сюжетом. Історія Джині та її родини не залишить байдужим.

«Реальне кохання»: романтична комедія, яка об’єднала 10 історій, що розвивались паралельно напередодні Різдва. За 5 тижнів до великого свята у багатьох загострюються почуття. Письменник з розбитим серцем зустрічає жінку своєї мрії в іншій країні, старий рокер переписує старий хіт, щоб нагадати про себе, та інші персонажі, чиї історії не залишать нікого байдужим.

«Різдвяна листівка»: для військовослужбовця Коуді Каллена, який бачив багато смертей і жорстокостей, різдвяна листівка стає приводом, щоб відвідати каліфорнійське містечко. Там він зустрічається з Фейт, в яку закохується з першого погляду.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x