Затягнув до авто: черкащанина засудили за зґвалтування

Затягнув до авто: черкащанина засудили за зґвалтування

Черкащанина, який зґвалтував жінку, засудили на понад 6 років позбавлення волі. Про це повідомили в пресслужбі Черкаської обласної прокуратури.

За інформацією слідства, в червні 2021 року 26-річний житель Черкащини застосовував психологічне та фізичне насильство щодо жінки.

Правопорушник силоміць затягнув постраждалу до свого автомобіля, зв’язав їй руки та періодично наносив тілесні ушкодження. Після цього він відвіз жінку до одного із сіл Черкаського району та зґвалтував її.

За публічного обвинувачення Черкаської окружної прокуратури Кам’янський районний суд визнав винним раніше судимого чоловіка в незаконному позбавленні волі й зґвалтуванні жінки (ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 152 КК України). Правопорушнику призначили покарання у вигляді позбавлення волі на 6 років 6 місяців.

— Раніше вироком Червоноармійського районного суду Житомирської області від 18 вересня 2017 обвинуваченого засудили за ч. 1 ст. 152, ч. 1 ст.153, ч. 1 ст. 187 КК України до 5 років 6 місяців позбавлення волі, — ідеться в повідомленні. 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x