У Черкасах затримали 17-річного хлопця, який продавав наркотики

У Черкасах затримали 17-річного хлопця, який продавав наркотики

Правоохоронці затримали неповнолітнього черкащанина, який продавав наркотичні засоби. Інцидент стався в Черкасах 8 січня. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП у Черкаській області.

Поліцейські отримали інформацію, що 17-річний хлопець поширює наркотики серед місцевих жителів, зокрема, молоді.

Під час санкціонованого обшуку в його помешканні виявили та вилучили: 18 поліетеленових пакетів із канабісом, 8 поліетеленових пакетів із амфетаміном, 7 паперових згортків із невідомою речовиною та 26 пігулок наркотичного засобу. Окрім цього, правоохоронці знайшли поліетеленові пакетики для фасування, мобільні телефони і телескопічну палицю. Речові докази скерували на експертизу.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до восьми років.

У поліції нагадують, що повідомити про факти виробництва, зберігання чи поширення  наркотиків або психотропних засобів можна за номером «102» або в чат-боті «Стоп Наркотик». 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x