Нетверезий черкащанин напав на поліцейського (ВІДЕО)

Нетверезий черкащанин напав на поліцейського (ВІДЕО)

Уманчанину, який душив та вдарив поліцейського, повідомили про підозру у вчиненні злочину й обрали запобіжний захід. Інцидент стався в селі Гереженівка 6 січня. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП у Черкаській області.

Під час патрулювання інспектори помітили легковий автомобіль, що створював аварійну ситуацію на дорозі. На вимогу співробітників поліції Уманщини зупинитись водій авто Geelly не реагував.

Поліцейські увімкнули спецсигнали на службовому авто, наздогнали правопорушника та заблокували транспортний засіб. Під час розмови з керманичем правоохоронці виявили, що він має ознаки алкогольного сп’яніння. Чотири пасажири, які перебували в автівці, також були нетверезі. Окрім цього, в салоні знаходилась дитина.

Водій та пасажири зухвало поводилися, зокрема, нецензурно висловлювалися в бік поліцейських, шарпали їх за формений одяг і погрожували. Коли керманич вийшов з автомобіля та намагався втекти, старший сержант Андрій Кирилюк намагався його затримати. Тоді 59-річний пасажир напав на поліцейського, почав душити і завдав удар в обличчя, — ідеться в повідомленні.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Зловмисника, який наніс тілесні ушкодження працівнику поліції, затримали у процесуальному порядку відповідно статті 208 КПК. Він пройшов огляд на стан сп’яніння. Результат становив 2,19 проміле.

Слідчі, за процесуального керівництва Уманської окружної прокуратури, повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину передбаченого частиною 2 статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Уманський міськрайонний суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. За скоєне чоловіку загрожує обмеження волі до п’яти років або ув’язнення на той самий термін.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x