У Черкасах «Майстерня Актуальної Творчості» презентувала нову виставу

У Черкасах «Майстерня Актуальної Творчості» презентувала нову виставу

Учора в Черкасах відбулася прем\’єра вистави від новоствореної «Майстерні Актуальної Творчості» «Гамлет і Джульєтта». П’єса, яку грали на сцені Черкаського обласного краєзнавчого музею, зібрала понад 50 поціновувачів театрального мистецтва. Головні ролі грали Олег Телятник і Павло Гончаров. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».
– Театр зараз переживає не найкращі часи. Ми ж вирішили започаткувати авангардний творчий майданчик, – відзначив Павлов Гончаров.

Глядачі мали змогу брати участь у виставі, побувати на сцені чи потримати реквізит на прохання Драматурга. А декому випала нагода навіть поспівати.
– Щоразу вистава буде іншою, адже в цьому і полягає акторська імпровізація. Тож вистава щоразу житиме своїм життям, – говорить Олег Телятник.

У Черкасах «Майстерня Актуальної Творчості» презентувала нову виставу

Адміністратор проекту Ольга Квятковська після прем’єри зазначила, що «МАТ» – це відкрита мистецька територія, до якої зможе долучитися кожен охочий.
– Це не буде театр двох акторів. Ми відкриті для ідей та співпраці. Свої таланти можуть проявити і вокалісти, і поети, і всі творчі особистості, – наголосила Ольга Квятковська.

Наступна вистава «Гамлет і Джульєтта» відбудеться вже 18 квітня о 19 годині в Черкаському обласному краєзнавчому музеї. Вартість квитка – 50 гривень. Деталі – за тел. 0984033967 і 0638013283.

Фото тут

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x