Бив трубою по голові: черкащанина підозрюють у вбивстві товариша

Бив трубою по голові: черкащанина підозрюють у вбивстві товариша

Правоохоронці затримали черкащанина, якого підозрюють у вбивстві. Інцидент стався 7 січня. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП у Черкаській області.

Близько 13:00 години до поліції Уманщини надійшло повідомлення, що на території одного з садових товариств знайшли непритомного чоловіка з численними травмами голови. 48-річного постраждалого госпіталізували до медзакладу. Він помер у реанімаційному відділенні Уманської міської лікарні.

– На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці провели огляд та вилучили речові докази. Оперативники розпочали пошуки правопорушника, який міг бути причетним до вбивства.  Вони з’ясували, що тілесні ушкодження потерпілому завдав його 37- річний товариш, – ідеться в повідомленні.

За інформацією слідства, чоловіки розпивали алкогольні напої. Опісля між ними виник конфлікт і бійка. Підозрюваний взяв трубу та завдав товаришу численні удари по голові.

Зловмисника затримали відповідно статті 208 КПК. Раніше чоловік уже мав судимість. У скоєному він зізнався. Слідчі Уманського районного управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Затриманому оголосили про підозру у вчиненні злочину. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x