Упала та не могла підвестись: на Черкащині поліцейський врятував пенсіонерку

Упала та не могла підвестись: на Черкащині поліцейський врятував пенсіонерку

Поліцейський надав допомогу найстаршій жительці села на Черкащині. Інцидент стався в селі Вершина Згарська 10 січня. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП у Черкаській області.

 

До поліцейського офіцера громади Зорівської ТГ Анатолія Стадника зателефонували місцеві жителі. Вони повідомили, що вже кілька днів не бачили найстаршої жительки села. У будинку 96-річної пенсіонерки не горіло світло й вона не виходила на двір.

Майор поліції прибув до оселі жінки. Він оглянув територію подвір’я та будинок, двері до помешкання були замкнені із середини. Крізь вікно поліцейський побачив пенсіонерку, яка лежала долілиць на підлозі. Він  екстрено відчинив вхідні двері.

– Я побачив літню жінку, яка лежала на підлозі у притомному стані та не могла самостійно підвестися. Вона впала між ліжком та грубою. Бабуся була знесиленою та ще й тривалий час пролежала у холодній хаті, – розповів Анатолій Стадник.

Правоохоронець повідомив про ситуацію медиків, але жінка відмовилась від госпіталізації. Він зателефонував до працівників соціальної служби і разом з ними надавав необхідну допомогу постраждалій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x