У Черкасах затримали квартирного крадія

У Черкасах затримали квартирного крадія

Днями на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області надійшов сигнал тривоги з квартири, розташованої на вул. Небесної сотні 38, у м. Черкаси. Спрацювали датчики розбиття скла в кухні на 2-му поверсі елітної «сталінки».
На місце події негайно було направлено наряд групи реагування.

− Під’їжджаючи до об’єкту ми побачили, як невідомий громадянин з двома сумками спускається по довжелезній драбині прямо з вікна вказаної квартири, – розповідає безпосередній учасник затримання старший сержант поліції Віталій.
Втікача затримали на розі вулиць О.Дашковича та Благовісної – за півхвилини він встиг промчати два квартали. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Управління поліції охорони в Черкаській області.

Не можна не подякувати за допомогу в затриманні випадковому перехожому, який повідомив поліцейським, в який провулок звернув велосипедист.
Затриманий – житель м. Черкаси, 1975 року народження, виявився досвідченим злодієм, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема за ч.3 ст.185 ККУ (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, − карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років) та на цей час перебуває в активному розшуку за скоєння аналогічних злочинів.
Наразі затриманий переданий слідчо-оперативній групі Черкаського відділу національної поліції, у працівників якого до «домушника» є багато питань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x