Майбутні автодорожники висадили «Дерева миру»

Майбутні автодорожники висадили «Дерева миру»

Днями ініціативна група «Роби добро» разом із учнями Черкаського державного професійного автодорожного ліцею приєднались до участі у Всеукраїнській акції «Посади дерево миру». Завдяки бажанню власними руками зробити світ трішечки кращим, у скверику поряд із навчальним закладом тепер серед різновікових дерев ростимуть ще й молоденькі берези та горобини. Їх придбали для озеленення волонтери, серед яких і відомий у Черкасах американець, виходець із Каліфорнії, РонРивз. Вихованці та викладачі ліцею обіцяють зелени «сусідам» добрий нагляд.
− Як знати, − розмірковують вони, − можливо саме у цей охайний сквер, якому ми хочемо дати назву «Юність», до власноруч висаджених зелених велетнів ми колись приведемо своїх дітей та гордо повідомимо їм: «Дивіться, це ваші батьки у далекому 2017-ому посадили ці дерева!» Власне так воно і буде!

Автодорожній ліцей вже неодноразово приєднувався до акцій з озеленення міських територій. Так минулого року ініціативна група «Роби добро» допомогла придбати туї. Вони прижились, перезимували та нині є окрасою фасадної частини закладу.
− Ми сподіваємось, що завдяки спільній ініціативі ми матимемо дуже затишне місце для відпочинку, як для наших вихованців, так і викладачів, − коментує заступник директора з навчально-виховної роботи Ольга Журавель.

− Величезна подяка усім, хто взяв участь у нинішній черговій нашій зеленій акції − Тетяні Пилипенко, Ірині Рец, Оксані Секі та нашому гостю з Каліфорнії Рону Ривз, − додає одна із натхненниць акції Ольга Харенко. − Я переконана, що висадка дерев якнайкраще спонукає людей до збереження миру на планеті та допомагає молоді відчувати свою відповідальність за Землю.
− До речі, сьогодні о 14 годині, ініціативна група «Роби добро» разом із своїми добрими партнерами із автодорожнього ліцею та іншими громадськими активістами відправиться прибирати соснівський ліс. Для цих небайдужих людей що сповідують позитивне мислення, це вже стало доброю традицією.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x